• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Alerta seguretat informàtica, phishing PAYPAL

  •   26/05/2014 17:45 
Des del departament de Policia, en el marc de la comunicació en matèria de seguretat informàtica, volem advertir d'una campanya de suplantació de la plana web de Paypal. El Ciberdelinquents aprofitant l'avís de seguretat efectuat pe Ebay (recomanant canviar la contrasenya), han enviat correus electrònics fent-se passar per l'empresa Paypal (propietat de Ebay) on t'informen de consultar l’activitat del teu compte de Paypal.

El correu electrònic imita perfectament als enviats per l'empresa Paypal, però no obstant en clicar sobre l'enllaç ens dirigeix vers una plana que els delinqüents controlen a fi d'obtenir les credencials d'accés dels comptes de Paypal de les víctimes. En aquesta ocasió la manera de detecta-ho per part d'un usuari es observant que tot i que l'adreça sembla provenir de Paypal, mai anteriorment havia estat utilitzada per l'empresa essent paypal@e.paypal.com (veure imatge).



Doncs, per aquest fet es recomana no accedir a dit enllaç i canviar al seu torn la contrasenya d'accés al compte de Paypal, sobretot en el cas d'haver accedit al compte a través de dit correu electrònic o bé si es tracta de la mateixa contrasenya que es pot tenir al perfil de Ebay.

Escaldes-Engordany, 26 de maig del 2014