• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Tràmits policíacs

Tràmits

Aqui podeu obtenir directament una sèrie d'impresos sense haver de desplaçar-vos al despatx central de Policia. Aquests impresos es faciliten en format de document PDF (Portable Document Format).

S'ha de tenir en compte les següents instruccions:

  1. 1. Abans de recuperar cap imprès, verifiqueu que correspongui a les vostres necessitats
  2. 2. Una vegada localitzat el document, pitjeu al vincle per obrir-lo
  3. 3. Imprimiu el document o guardeu una còpia per imprimir-la posteriorment
  4. 4. Seguiu les instruccions que acompanyen el document
  5. 5. Ompliu el document a mà, i deposeu-lo de les 9 a les 17 hores al despatx central de Policia, adreçat al departament que correspongui

Llei de Seguretat Pública

Full informatiu del programa alternatiu de rehabilitació per a menors.

Per a qualsevol informació o aclariment, podeu posar-vos en contacte amb l’Àrea de Justícia Juvenil i Mesures Penals Alternatives, als telèfons 872 080 o 872 097.

Presentació d'al·legacions al Cos de Policia

Aquest document es pot de presentar directament, enviar per correu postal a les nostres oficines o enviar al correu electrònic: policia@policia.ad, sempre i en tots els casos, respectant els terminis establerts.

Per demanar més informació sobre aquest document o per fer qualsevol suggeriment podeu adreçar-vos al Gabinet Jurídic del Cos de Policia enviant un missatge a policia@policia.ad o trucant al número de telèfon 872000 de les 7.45 h a les 14.45 h, de dilluns a divendres.

Infraccions constatades per excés de de velocitat

Aquest document s'ha de presentar directament a les nostres oficines. En el mateix s'esmenta la documentació que cal adjuntar.

(Aquest document no és vàlid per a les empreses de lloguer de vehicles).

Obtenció i renovació de permisos d'arma

Aquest document s'ha de presentar directament a les nostres oficines. En el mateix s'esmenta la documentació que cal adjuntar.

Per demanar més informació sobre aquests documents o per fer qualsevol suggeriment, podeu enviar un missatge a policia@policia.ad o trucar al número de telèfon 872000 de les 8 h a les 13.30 h, de dilluns a divendres.