• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Despatxos de Policia

On som i què fem

El Despatx Central de Policia està radicat a l'Edifici Administratiu de l'Obac, situat a la carretera de l'Obac s/n d'Escaldes-Engordany. Consta de dos accessos, a la carretera de l'Obac i al carrer Ciutat de Sabadell. Aquest edifici, obert al públic l'any 1998, amb una superfície total construïda de 16.000 m2, és també la seu del Ministeri d'Interior i del Departament d’Immigració.

El Despatx Central de Policia és un edifici pensat amb visió de futur, equipat amb mitjans tècnics moderns destinats a mantenir l'eficàcia davant qualsevol situació i assegurar la cooperació policial internacional.

La construcció, amb fonaments especials i ancoratges amb l'estructura de formigó armat, possibiliten futures ampliacions. Les instal·lacions del Cos de Policia li aporten autosuficiència, especialment en matèria de formació, i li permeten optimitzar els seus recursos humans i materials per atendre adequadament les necessitats dels ciutadans.

En aquest edifici s'alberguen la Direcció, àrees del Cos, arxius, centre de comandament i comunicacions, laboratori, recepció, sala d'actes, cel·les, gimnàs, mur d'escalada, centre de formació inicial i continuada, biblioteca, caneres, una galeria de tir homologada de 25 metres que permet el tir amb armes llargues ratllades, aparcament de vehicles oficials, magatzem i locals tècnics d'instal·lacions.

Adreça

Despatx Central de Policia, Ed. Administratiu de l'Obac, Crta. de l'Obac s/n, AD700 Escaldes-Engordany, Principat d'Andorra

Telèfon

+376-872000, fax +376-872004

Correu electrònic

policia@policia.ad

Despatxos parroquials