• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia desmantella un important punt de venda de droga a Canillo amb tres detencions i el comís de més de 500 pastilles

La Policia desmantella un important punt de venda de droga a Canillo amb tres detencions i el comís de més de 500 pastilles

  •   01/02/2024 13:35 
La Policia va desmantellar dimecres al vespre un destacat punt de venda d’estupefaents situat a Canillo. Durant l’operació es van detenir tres persones com a presumptes autores de delictes contra la salut pública, dues de les quals per tràfic de drogues i una tercera per compra i consum.
 
L’operació es va iniciar el mateix dimecres a la tarda després que la Policia hagués rebut diverses informacions que apuntaven a una persona vinculada al sector de l’oci nocturn que estaria venent drogues al poble de Canillo i en un establiment del Tarter. Es va establir un ampli dispositiu que va permetre detenir el principal sospitós de tràfic, de 46 anys, un segon, de 34 anys, amb qui acabaven de fer un intercanvi de diners provinents d’una venda, i un tercer, de 48 anys, que acabava de comprar dos embolcalls de cocaïna.
 
En els diversos registres, la Policia va comissar 520 pastilles d’èxtasi barrejat amb heroïna; 383 grams de marihuana; 3,31 de cocaïna; 2,4 d’MDMA i un total de 12.465 euros en efectiu.
 
La investigació de l'anomenada 'Operació SAC' continua oberta i no es descarten més detencions.


 
Escaldes-Engordany, 1 de febrer del 2024

Galeria d'imatges