• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté un home per haver furtat joies del domicili de la parella

La Policia deté un home per haver furtat joies del domicili de la parella

  •   31/01/2024 12:54 
La Policia va detenir dimarts un home de 29 anys com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni per haver furtat diverses joies del domicili de la seva parella i la germana d’aquesta.
 
Les víctimes van trobar a faltar les joies, que guardaven a les seves respectives habitacions, després que l’home hagués estat al pis. Quan la parella li ho va demanar, l'home va reconèixer haver comès el furt i en va retornar una part. La resta ja les havia venut. L’arrest es va produir arran de la denúncia. El valor de les joies sostretes superaria els 600 euros.
 
Aquesta matinada, la Policia ha detingut un home de 41 anys en un aparcament d’un local d’oci nocturn del Tarter amb 0,6 grams de cocaïna i sis grams d’haixix. Anava acompanyat d’una dona, de 34 anys i no resident, a qui també s’ha arrestat poca estona després a la CG2 per conduir sota els efectes de les drogues i de l’alcohol amb un positiu d’1,00.
 
Els darrers dies, la Policia ha detingut un altre turista, de 33 anys, amb una taxa d’alcoholèmia d’1,42, i un altre home, de 26 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per incomplir una ordre d’expulsió administrativa.

Escaldes-Engordany, 31 de gener del 2024