• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté dos homes com a presumptes autors d’una agressió sexual al Pas de la Casa

La Policia deté dos homes com a presumptes autors d’una agressió sexual al Pas de la Casa

  •   22/01/2024 09:49 
La Policia va detenir divendres a Soldeu dos homes no residents de 25 i 48 anys, nebot i oncle, com a presumptes autors d’un delicte contra la llibertat sexual per violació.
 
L’arrest es va produir arran de la denúncia d’una dona, resident, que va acudir a la Policia el mateix divendres i va declarar que els dos homes l’havien agredit sexualment la matinada de dimecres a l’habitació de l’hotel del Pas de la Casa on s’allotjaven nebot i oncle.
 
La Policia va iniciar la investigació immediatament i, gràcies als detalls que va aportar la dona, va localitzar els presumptes agressors a Soldeu. Havien penjat el cartell de ‘no molestar’ a l’hotel del Pas de la Casa, havien contactat amb el guia del grup de viatgers amb qui havien vingut a Andorra per informar-lo que marxaven del país, però en realitat havien canviat d’establiment hoteler i s’havien instal·lat a Soldeu, on finalment van ser detinguts.
 
Els dos homes ja han passat a disposició judicial. La investigació continua oberta.
 

Altres detencions

 
La matinada de dissabte un altre home, de 44 anys, va ser detingut a Andorra la Vella com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per violència de gènere després d’agredir la dona al domicili en presència de la filla d’ambdós, major d’edat.
 
També la matinada del mateix dissabte, la Policia va arrestar un home de 26 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per ferir-ne un altre en una baralla a l’exterior d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella.
 
Durant el cap de setmana, un altre home de 28 anys ha estat detingut amb 0,3 grams de cocaïna prop d’un local d’oci nocturn del Tarter i tres més, de 18, 22 i 54 anys han estat arrestats per conduir sota els efectes de l’alcohol amb taxes d’1,30, 0,88 i 1,59 respectivament. El més jove va tenir un accident amb danys materials prop de la rotonda d’Anyós, a la Massana.
 
Escaldes-Engordany, 22 de gener del 2024