• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté un home per ferir-ne un altre amb una navalla i amenaçar de mort la parella

La Policia deté un home per ferir-ne un altre amb una navalla i amenaçar de mort la parella

  •   15/05/2023 10:03 
La Policia va detenir divendres a la nit al Pas de la Casa un home de 26 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral i contra la llibertat.
 
Els fets van tenir lloc quan l’home, que es trobava al seu domicili i duia una navalla, va advertir la seva parella i un conegut comú que volia autolesionar-se. Quan l’altre home va intentar treure-li, el detingut el va ferir amb la navalla a la zona de les costelles i, amb un altre ganivet, va amenaçar de mort la dona en el moment en què ella va trucar a la Policia.
 
Per un altre delicte contra la integritat física i moral es va arrestar dissabte a la tarda a Escaldes-Engordany un altre home, de 20 anys, per agredir el seu germà arran d’una discussió.
 
El mateix dissabte, la Policia va detenir un jove de 18 anys a la Massana amb 0,7 grams de cocaïna, dues pastilles d’heroïna i 7,5 grams d’haixix, i un altre, de 35 anys i no resident al país, a la frontera del riu Runer amb 0,9 grams de cocaïna. El conductor del vehicle en què viatjava aquest darrer, un altre home de 50 anys i no resident, també va ser arrestat per donar positiu en drogues al volant.
 
La Policia va detenir divendres a la tarda un altre home, de 22 anys, per conduir amb el permís retirat i que, a més, va donar positiu a la prova de tòxics.
 
Durant el cap de setmana, dues persones més, una dona de 44 anys i un home de 22, han estat arrestades per conduir amb taxes d’alcoholèmia superiors a 0,80. En el moment de la detenció, l’home de 22 anys es trobava acompanyat d’un altre, de 24, que també va ser arrestat unes hores després com a presumpte autor d’un delicte contra l’honor per trucar reiterades vegades de manera contínua al telèfon d’emergències 110 requerint els serveis policials en diferents punts del país sense motiu, faltant al respecte i insultant l’agent que atenia les trucades i el Cos de Policia.

Escaldes-Engordany, 15 de maig del 2023