• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté un home per vendre alcohol a menors en una festa privada

La Policia deté un home per vendre alcohol a menors en una festa privada

  •   24/04/2023 10:15 
La Policia va detenir la matinada de dissabte a Santa Coloma, Andorra la Vella, un home de 24 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per vendre alcohol a menors d’edat.
 
Els agents van sentir molt soroll de música des de l’exterior d’un domicili i, amb pocs minuts de diferència, van veure-hi als voltants dos grups de joves. L’home havia organitzat una festa privada a casa seva i cobrava 17 euros l’entrada, amb la qual els assistents tenien accés il·limitat al consum d’alcohol. La Policia va controlar-hi 28 persones, 13 de les quals eren menors.
 
La mateixa matinada de dissabte, prop d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella, la Policia va arrestar un altre home, de 31 anys i resident al país, com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni per causar danys a un cotxe. El detingut va entrar al vehicle aprofitant que el propietari havia sortit un moment i va treure el fre de mà. El cotxe, als seients del qual hi havia dues dones que esperaven el conductor, va xocar contra un fanal. A causa de l’impacte, el vehicle va patir danys a la part frontal i la porta davantera dreta.
 
Els darrers dies, la Policia ha detingut un altre home, no resident de 19 anys, per conduir sota els efectes de les drogues, i tres més, de 22, 49 i 56 anys, per positius d’alcoholèmia amb taxes de 0,95, 0,82 i 1. A aquest últim se’l va arrestar arran d’un accident amb danys materials divendres al vespre al punt quilomètric 2,800 de la CG-1. Circulava en sentit ascendent quan va sortir de la carretera sense que hi hagués cap altre vehicle implicat.


Escaldes-Engordany, 24 d’abril del 2023