• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Prevenció delictes contra la salut pública. Detenció d'una persona en possessió de cocaïna al Principat, control d'una segona pe

  •   25/02/2011 09:00 
El 24/02/2010 a les 11:20 hores, agents de Policia de l'Àrea de Seguretat Pública i Prevenció Ciutadana, de servei a la Frontera del Riu Runer, controlen als dos ocupants d'un turisme Seat Cordoba (ESP), quan es disposa a entrar al Principat.

Donat que durant el control els agents interventors denoten un cert neguit per part dels interessats, una vegada informats sobre la legislació vigent en matèria d'estupefaents, se'ls hi qüestiona si són posseïdors d'algun tipus de droga.

Un dels interessats lliura de forma voluntària una petita quantitat de marihuana (3,7 grams), pel que fa a l'altre interessat, aquest lliura dos petits embolcalls amb una pols blanca, que dur en la seva jaqueta i a la roba interior, i que resulta ser cocaïna (1 gram).

Vist els fets es deté a l'interessat, espanyol no resident de 23 anys, i es posa a disposició judicial ahir per la tarda.

Pel que fa al primer interpel·lat, espanyol no resident de 30 anys, se li confecciona una diligència de contravenció penal per tinença de marihuana, que també es tramet a l'autoritat judicial.

Escaldes-Engordany, 25 de febrer del 2011