• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

01/11/2010 17:04 hores Lluita contra el tràfic i consum de substàncies estupefaents Tres persones detingudes, incautació de 2.53

  •   01/11/2010 17:04 


Vers les 01:30 hores del 30 d'octubre, agents del Grup d'Estupefaents de la Àrea de Policia Criminal controlen dos homes i dues dones quan es dirigien a l'interior d'un turisme tot terreny Range Rover matrícula del Principat, estacionat prop de la Plaça Coprínceps d'Escaldes-Engordany.

En un primer escorcoll a un dels interessats, un resident espanyol de 50 anys, els agents troben restes de cocaïna. Una vegada traslladats al despatx central el Grup d'Estupefaents vist que hi han indicis d'un possible tràfic d'estupefaents, inicien una investigació que deriva en el registre del vehicle i de dos domicilis.

Aquests registres culminen amb la incautació en el pis dels altres dos interessats, un home de 31 anys i una dona de 23 anys residents de nacionalitat portuguesa, d'un total de 2.583 grams d'haixix, 553 grams de marihuana i 53 grams de cocaïna amagats en diversos indrets de l'immoble. Tant la totalitat de la cocaïna com part del haixix, estaven embolicats i presentats en petites dosis o pocions d'idèntic pes, que pressuposen estar preparats per a la seva distribució. Així mateix, també son segrestats una bàscula de precisió, nombrosos telèfons mòbils i targetes telefòniques de prepagament, i una important quantitat de diners en efectiu entre d'altres elements.

Aquests tres implicats van ser detinguts i posats a disposició judicial. L'home de 31 anys i la dona de 23 anys han estat ingressats al Centre Penitenciari per ordre de l'Hble. Batlle de guàrdia.

Aquest decomís suposa un dels més importants realitzats en els darrers anys pel Cos de Policia, que ha permès la desarticulació d'un punt molt important de venda i distribució de productes estupefaents al Principat.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.



(Vídeo disponible en l'apartat 'Vídeos' d'aquesta web)

Escaldes-Engordany, 1 de novembre del 2010