• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Lluita i prevenció delictes contra la salut pública Detenció de tres persones i segrest d'una important quantitat de drogues tò

  •   14/04/2010 16:00 

Efectius de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana de servei a la frontera del riu Runer, procedeixen el 13/04/2010 a les 16:45 hores al control dels tres ocupants d'un turisme Renault Clio (FR), quan entren al Principat.
Al realitzar el control els interessats es mostren força neguitosos, per la qual cosa es procedeix a realitzar un control preventiu d'estupefaents.

S'efectua un primer escorcoll als interessat amb el gos ensinistrat en recerca d'estupefaents, i marca la presència d'estupefaents en el turmell d'un d'ells, on l'interessat hi té un embolcall de 0,4 grams de cocaïna. Posteriorment s'efectua un registre al vehicle en qüestió i marca la presència de droga en la consola central davantera del vehicle, desmuntada la mateixa, en un espai natural es troba dins d'una bossa de plàstic una pedra de color blanc (cocaïna) i una plaqueta d'haixix, de 10,1 grams i 91 grams respectivament, igualment en l'interior del reposacaps posterior esquerre hi ha una petita porció de 6,3 grams d'haixix.

De l'enquesta es desprèn que la cocaïna és propietat de tots tres, pel que fa al haixix ho és de dos d'ells, la totalitat dels productes estupefaents han estat adquirits a Tarragona (Espanya), que el volien pel seu propi consum i que es dirigien a França, país de residència.

Els interessats tots tres de nacionalitat marroquí, no residents, de 39, 32 i 25 anys respectivament, són detinguts i passats a disposició judicial en el dia d'avui.



Escades-Engordany, 14 d'abril de 2010.