• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

01/04/2010 12h00, comunicat. Detenció d'una persona per delicte contra la salut pública -cessió d'estupefaents a un menor d'eda

  •   01/04/2010 12:00 

En data 31/03/2010 a les 04:15 hores, el Cos de Policia és requerit per un particular, queixant-se dels sorolls d'una guitarra elèctrica, provenint d'un apartament ubicat a la vila del Pas de la Casa.
Efectius de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana, es desplacen a l'apartament en qüestió contactant amb el seu llogater.
Mentre s'explica a l'interessat el Decret sobre la tranquil·litat pública, la patrulla olora una forta olor a cànnabis.
L'interessat esta acompanyat de quatre persones -una d'elles un jove de 17 anys-, els quals estaven consumint cigarretes de marihuana.
S'efectua una perquisició al domicili, trobant a l'habitació de l'interessat un armari habilitat per al cultiu de la marihuana, havent al seu interior 4 plantes de marihuana.
L'armari disposa d'una placa reflectant per regular la temperatura ambient, un termòmetre, dos sistemes de rec automàtic, un llum florescent, un ventilador i un extractor d'aire.
En la mateixa habitació també s'han trobat altres dues plantes de marihuana.
Segons les primeres investigacions, l'interessat cultiva les plantes de marihuana per al seu propi consum i convidar al seu cercle amistats.
L'interessat -home francès de 21 anys, resident al Principat-, és detingut i posat a disposició judicial, sent posteriorment ingressat al Centre Penitenciari.







Escaldes-Engordany, 01 d'abril de 2010.