• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Nova operació per delictes contra la salut pública. Important operació contra el tràfic de productes estupefaents. El Cos de Po

  •   17/03/2010 13:00 


Efectius del grup d'estupefaents de l'Àrea de Policia Criminal, en la seva missió de prevenció i repressió del tràfic de drogues, van procedir el dilluns 15/03/2010 a la detenció d'un resident francès de 29 anys i al segrest d'una important quantitat d'haixix.

En el decurs del darrer mes, membres de la secció d'estupefaents de l'Àrea de Policia Criminal, i degut a diferents informacions que els hi havien arribat, relacionades amb un possible tràfic de productes estupefaents a la vila de Pas de la Casa, van iniciar una investigació.

L'operació va culminar el passat dilluns 15/03 a les 18:35 hores, amb el control de l'interessat en un cèntric carrer del Pas de la Casa. En aquell moment aquest es troba en possessió de quatre plaques , i petites restes d'haixix d'un pes de 418,95 grams. En els posteriors registres en dos domicilis en el quals l'interessat havia estat, es va segrestar 94,2 grams més d'haixix.

Segons la investigació policíaca, l'haixix l'havia adquirit a la població espanyola de l'Ametlla de Mar (Tarragona), amb la intenció d'introduir-lo i vendre-ho a Andorra per obtenir un benefici econòmic i pel seu propi consum. Segons en desprèn de la investigació l'interessat presumptament hauria efectuat un mínim de tres transaccions a turistes del Pas de la Casa.

Amb la intervenció s'ha evitat que una gran quantitat de droga tòxica es posés en circulació, considerant el Cos de Policia que es tracta d'un operatiu important en la lluita en el marc dels delictes contra la salut pública, desmantellant un altre focus d'introducció i venda, i en conseqüència s'evita la seva distribució.

El detingut va estar posat a disposició judicial el 16/03/2010 i posteriorment ingressat al centre Penitenciari.





Escaldes-Engordany, 17 de març del 2010.