• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

28/12/2009 12h30, lluita contra el tràfic i consum de substàncies estupefaents. El Cos de Policia ha procedit a la detenció de 6

  •   28/12/2009 12:30 

El 24/12/2009 vers les 01:30 hores, agents de Policia de l'Àrea de Seguretat Publica i Proximitat Ciutadana, efectuen el servei de patrulla a la vila del Pas de la Casa i procedeixen al control d'una persona.
En l'escorcoll que se li efectua, se li troba a la butxaca interior de la jaqueta, dos embolcalls contenint cocaïna -pes total 1'2 grams-, i a l'interior del seu moneder 850 euros.
Seguidament s'efectua un registre al seu domicili, trobant a l'interior del lavabo de l'habitació una bossa amb 32 embolcalls de plàstic contenint cocaïna -pes total 24'42 grams-, també es decomisa una bàscula de precisió, un USB i 2 telèfons mòbils.
Donat que l'interessat comparteix domicili amb una altra persona, es procedeix al control d'aquest. En l'escorcoll que se li efectua se li troben 555 euros.
La droga segrestada presumptament hauria estat venuda en diferents locals nocturns de la vila del Pas de la Casa, en el decurs d'aquest període de les festes nadalenques.
Els dos interessats -homes de 28 i 27 anys de nacionalitats brasilera i xilena, respectivament- són detinguts i posats a disposició judicial per uns presumptes delictes de tràfic de cocaïna, sent posteriorment ingressats al Centre Penitenciari.


El 25/12/2009 vers les 2:00 hores, agents de Policia de l'Àrea de Seguretat Publica i Proximitat Ciutadana de servei de patrulla a la vila del Pas de la Casa, procedeixen al control del conductor d'un turisme Fiat Panda (AND).
En l'escorcoll que se li efectua se li troba a l'interior de la cartera dos embolcalls de plàstic contenint cocaïna -pes total 1'3 grams-.
Posteriorment s'efectua un registre al seu domicili, trobant una porció d'haixix -pes 2'7 grams-, i dos embolcalls contenint marihuana -pes total 1'7 grams-.
L'enquesta preliminar determina que les referides substàncies estupefaents, són propietat de l'interessat i del seu company, i destinades al propi consum.
Es procedeix a la detenció dels dos interessats -homes de 36 i 34 anys de nacionalitats britànica i espanyola, un resident al Principat i l'altre no resident, respectivament-, i són posats a disposició judicial.

El 27/12/2009 a les 5:45 hores, agents de Policia de l'Àrea de Seguretat Publica i Proximitat Ciutadana de servei de patrulla per Andorra la Vella, procedeixen al control dels quatre ocupants d'un turisme Seat Leon (AND).
Efectuat un registre al turisme, es troba sota el seient de l'acompanyant, dos embolcalls de plàstic contenint petites restes de cocaïna.
L'enquesta preliminar determina que la cocaïna és únicament propietat de dos dels interessats, els quals ja n'havien consumit.
Es procedeix a la detenció dels dos interessats -homes de 23 i 26 anys de nacionalitat portuguesa i andorrana, residents al Principat-, i posats a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, el 28 de desembre del 2009.