• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

El Cos de Policia deté 8 persones i incauta gairebé 20 grams de cocaïna, 20 grams d'haixix i 18 grams de marihuana en dues oper

  •   01/02/2009 13:30 


Operació set. Desmantellat un punt de venda de cocaïna i haixix a Escaldes, detenció de set persones i incautació de 9 grams de cocaïna i 20 d'haixix.

Vers les 18:00 hores del dijous 29/01/2009 efectius del grup d'estupefaents de l'Àrea de Policia Criminal varen controlar a la frontera del riu Runer un vehicle que entrava al Principat ocupat per dos homes (andorrans de 35 i 34 anys) i una dona (resident portuguesa de 20 anys) coneguts del Cos de Policia per la seva relació amb delictes contra la salut pública.

L'escorcoll del vehicle va permetre trobar una peça de cocaïna en roca d'un pes aproximat de 9 grams, que un del ocupants duia amagada al vehicle i que va intentar llençar dissimuladament sense èxit. La noia duia també una balança electrònica de precisió.

Resultant que la dona feia objecte d'una investigació de l'Àrea de Policia Criminal per un presumpte tràfic de cocaïna, es va procedir a la detenció i posada a disposició judicial de 4 altres persones. En els diferents registres domiciliaris es va troba una petita dosi de cocaïna i petites dosis d'haixix (fent un global de 20 grams d'haixix).



Control a la frontera. Vers les 23:00 hores del divendres 30/01/2009 efectius de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana de servei a la frontera del riu Runer varen controlar un vehicle espanyol que entrava al país ocupat per dos joves (ambdós no residents de 27 anys).
El control va permetre incautar dos embolcalls de cocaïna d'un pes de 9,3 grams així com tres bosses contenint un total de 18 grams de marihuana.
Finalment es va procedir a la detenció i posada a disposició judicial d'un dels interessats.

El Cos de Policia continua amb la seva estratègia de pressió total i permanent contra el tràfic i el consum d'estupefaents amb una coordinació de totes les àrees (Proximitat, Policia Criminal i Àrea Tècnica) des de les diferents vessants d'investigació, controls i anàlisi, sense oblidar la seva participació en la prevenció, no només per la mateixa presència policíaca sinó com es farà properament en xerrades a les escoles en el marc del Pla Nacional contra les drogodependències.



Escaldes-Engordany, 1 de febrer de 2009