• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

27/10/2008 15h24, comunicat. Lluita contra el tràfic i consum d'estupefaents, quatre detencions efectuades durant aquest cap de

  •   27/10/2008 15:24 


El 25 d'octubre vers les 22:55 hores, els efectius de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana de servei a la frontera del Riu Runer, van controlar un turisme Seat León matrícula espanyola amb tres ocupants, no residents al Principat, quan entraven al País.

En el transcurs del control el conductor, un home de 26 anys de nacionalitat marroquina, portava dins un dels mitjons una porció d'haixix de 1,8 grams.

Així mateix els altres dos ocupants, dos homes de 30 i 25 anys de nacionalitat espanyola, també portaven a sobre dins les seves peces de roba interior altres estupefaents; el primer, un embolcall amb 3,8 grams de cocaïna; el segon, una porció de 9,1 grams d'haixix, un embolcall amb 0,9 grams de cocaïna i altre embolcall amb 0,7 grams d'speed.

Aquestes dos darrers van quedar detinguts i posats a disposició judicial.

El 26 d'octubre vers les 23:25 hores, una patrulla de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana va controlar un vehicle Seat León matrícula del Principat que circulava per l'avinguda Príncep Benlloch d'Andorra la Vella. En un escorcoll al conductor, un resident portuguès de 24 anys, se li va trobar en una butxaca del pantaló un embolcall contenint 0,5 grams de cocaïna.

Posteriorment en un registre al seu domicili, també es van trobar tres porcions d'haixix d'un pes total de 0,4 grams, vàries llavors de marihuana i vàries restes de consum de cigarretes d'haixix.

Aquesta persona va quedar detinguda i posada a disposició judicial.

El 26 d'octubre vers les 23:30 hores, els efectius de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana de servei a la frontera del Riu Runer, van controlar un turisme Rover 420 matrícula andorrana que entrava al Principat amb cinc ocupants.

En un escorcoll efectuat al conductor, un home espanyol de 34 anys resident al Principat, va resultar portar dins la seva roba interior un embolcall amb 0,4 grams de cocaïna. Així mateix, en un registre dins el vehicle i al cendrer posterior es va trobar altre embolcall amb 0,3 grams de cocaïna.

Aquesta persona va quedar detinguda i posada a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, 27 d'octubre del 2008.