• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Nou persones detingudes en diferents assumptes de delictes contra la salut publica, en el decurs de les festes nadalenques

  •   31/12/2007 14:17 


23/12/2007. Detenció de tres persones per tinença i consum de productes estupefaents (decomís de 34 pastilles d'extasis)

En data 23/12/2007, vers les 04:30 hores, funcionaris del Cos de Policia, van procedir al control dels ocupant d'un turisme Renault Clio (AND), el qual estava estacionat en un aparcament d'una discoteca de la vila d'Arinsal.

Es procedeix a efectuar un escorcoll als interessats així com al vehicle, trobant al terra del vehicle - 8 pastilles d'èxtasi -, també dins d'un moneder situat a la guantera del cotxe es troba - 26 pastilles d'èxtasi -.

A un dels interessats, en el registre domiciliari, se li van segrestar -1,2 grams d'haixix- i -0,4 grams de cocaïna-.

Els interessats manifesten que les pastilles d'èxtasi són propietat de tots tres, i que eren per llur consum personal, per consumir-les durant les festes nadalenques.

Les tres persones, dona i home de nacionalitat andorrana de 22 i 25 anys respectivament i un home de nacionalitat espanyola resident al Principat de 24 anys, van ser detinguts i posats a disposició Judicial.

31/12/2007. Detenció de tres persones a la frontera del riu Runer per un delicte contra la salut pública

Avui a les 00:10 hores, els agents de servei a la frontera del riu Runer, controlen els tres ocupants d'un turisme Audi S3 (ESP), que procedia a entrar al Principat.

Se'ls hi efectua un registre, trobant-los-hi substàncies estupefaents (3,9 grams de cocaïna, 9,3 grams d'haixix i una cigarreta confeccionada amb haixix). Els productes esmentats, són propietat dels tres i per al seu propi consum.

Les tres persones (homes) de nacionalitat espanyola d'edats compreses entre els 30 i 31 anys, no residents al Principat, han estat detinguts i posats a disposició Judicial.

31/12/2007. Detenció de tres persones residents al Principat, per delicte contra la salut publica

Avui vers les 00:30 hores, efectius de la Unitat d'Investigació Criminal, va efectuar tasques de prevenció i repressió de delictes contra la salut publica, procedint al controlar de tres persones a l'interior d'un local públic a la vila del Pas de la Casa.

Se'ls hi efectua un escorcoll, trobant dins la bossa de mà d'una de les controlades, un embolcall de plàstic contenint -0,7 grams de cocaïna-.

En l'escorcoll a la segona persona se li troba un embolcall de plàstic contenint -2 grams d'Speed- i dins d'un pot -3,7 grams de marihuana-. En el registre efectuat en el seu domicili se li decomisa -4,3 grams d'haixix-.

L'escorcoll a la tercera persona se li troba un embolcall de plàstic contenint -0,8 grams de cocaïna. En el registre efectuat al seu domicili se li decomissen -3,4 grams d'haixix-

Els interessats manifesten que els referits productes estupefaents eren per consum propi.

Les tres persones (2 dones i 1 home) de nacionalitat espanyola, d'edats 38, 45 i 42 respectivament, residents al Principat, han estat detingudes i posades a disposició Judicial.





Escaldes-Engordany, el 31 de desembre del 2007.