• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Protecció de Menors

Protecció de Menors

  •   04/03/2020 12:00 
El Cos de Policia disposa d'un Grup de Delictes Contra les Persones especialitzat amb tot el relacionat amb els menors d'edat (tant si es tracta de víctimes com d'infractors), la violència de gènere i els delictes de comportament sexual. Un dels principals objectius d'aquest grup és millorar qualsevol actuació preventiva en matèria de maltractaments a menors d'edat ja sigui en l'àmbit familiar, escolar o del seu entorn més pròxim, oferint el màxim suport i la informació adequada a cada cas concret.

Aquestes actuacions són també vàlides per donar suport i ajut també als pares i als adolescents que així ho requereixin, oferint-los un mitjà de comunicació directe de manera a poder solventar tots els dubtes que se'ls hi plantegin. Pel que fa als menors d'edat infractors, un cop aclarits els fets de cada cas en qüestió, el Grup proposa les directrius i els ajuts necessaris per a tot l'entorn del menor, fent un seguiment per millorar i resoldre la problemàtica existent.

Es crea aquest apartat a Internet amb la finalitat que tothom pugui exposar o consultar directament amb aquest grup, mitjançant l'adreça de correu electrònic policia@policia.ad, o el telèfon 872000, que està també a la disposició de totes aquelles persones que per un motiu u altre sospitin que hi pot haver indicis de desatenció i maltractament físic o psicològic o de qualsevol altre caire (com pot ser estupefaents, assetjament escolar , etc. ) envers un menor d'edat i que vulguin informar-ne als nostres serveis. Tota la informació rebuda serà tractada amb el màxim interès i discreció. En el contingut, podreu trobar diversos consells i informació actualitzada destinada als pares, adolescents i nens.