• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia participa en la Jornada de Benestar Digital per a infants i joves organitzada per Unicef i Andorra Telecom

La Policia participa en la Jornada de Benestar Digital per a infants i joves organitzada per Unicef i Andorra Telecom

  •   26/01/2023 09:00 
La Policia ha participat aquest dimecres en la primera Jornada de Benestar Digital organitzada per Unicef i Andorra Telecom, que s’ha celebrat al centre de congressos d’Andorra la Vella.
 
La trobada, que ha aplegat fins a onze entitats relacionades amb la infància i la joventut, ha posat el focus en treballar accions conjuntes per al foment d’un ús responsable de la tecnologia entre nens i joves.
 
Durant la jornada, cada organització ha exposat quines iniciatives duu a terme per a promoure el benestar digital. L’objectiu era posar-les en comú per tal d’identificar les prioritats en aquest àmbit i treballar-les de manera transversal.
 
L’educació emocional en la infància, l’equilibri entre les pantalles i altres activitats d’oci, i dotar les famílies de més recursos i eines són algunes de les conclusions del treball en equip que ara es volen desenvolupar amb accions concretes.
 
En la jornada han pres part el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, el ministeri d’Afers Socials, Igualtat i Joventut, Andorra Recerca i Innovació, el Col·legi Oficial de Psicòlegs d’Andorra, les associacions de mares i pares d’alumnes de l’escola andorrana i de la Sagrada Família, alumnes de batxillerat de l’escola Sant Ermengol, l’Agència Nacional de Ciberseguretat, la Policia, l’àrea de justícia juvenil, el Futbol Club Andorra i l’Automòbil Club Andorra.

Fotografia cedida: Andorra Telecom / Xavi Pujol

Escaldes-Engordany, 25 de gener del 2023