• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia participa en la taula d’oci nocturn del Pas de la Casa, on es destaquen les millores aconseguides

La Policia participa en la taula d’oci nocturn del Pas de la Casa, on es destaquen les millores aconseguides

  •   13/01/2023 09:32 
La Policia ha participat aquest dijous en la reunió anual de la taula d’oci nocturn del Pas de la Casa, que lidera el comú d’Encamp i que també està formada per representants dels ministeris de Turisme i Telecomunicacions, Presidència i Medi Ambient, membres del sector de l’oci nocturn, el consell econòmic i social de la localitat, i els veïns.
 
Durant la trobada, el comú ha posat en relleu totes les accions endegades el darrer any i ha ressaltat “la millora de la situació, gràcies en part als acords que entre tots hem tirat endavant”. En aquest sentit, la cònsol major d’Encamp, Laura Mas, ha remarcat la necessitat de mantenir la taula en funcionament “perquè el treball conjunt està donant els seus fruits”, opinió compartida per la resta d’assistents a la reunió.
 
En la seva intervenció, el director adjunt i coordinador de la Policia, Bruno Lasne, ha destacat el reforç del servei en període hivernal amb patrulles, el Grup de Suport de Manteniment de l’Ordre (GSMO) i la Unitat d’Intervenció Tècnica (UIT). Lasne ha exposat les actuacions realitzades al Pas de la Casa el darrer any, on 138 han estat per temes de soroll i un 30% han acabat en sancions, i ha remarcat com el nombre de detencions per baralles ha disminuït, sent només 7 el 2022.
 
La taula d’oci nocturn del Pas de la Casa se celebra un cop l’any per a fer seguiment del resultat de les accions acordades i proposar-ne de noves en cas de ser necessàries.

Escaldes-Engordany, 13 de gener del 2023 

Fotografia: Comú d'Encamp