• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Formació. Cerimònia de cloenda del curs de reciclatge de lluita contra el frau documental, impartit per membres de la Policia Na

  •   14/06/2019 13:00 
La formació de reciclatge de lluita contra el frau documental esta emmarcada dins del marc dels convenis de col·laboració amb l'Estat francès. Té per objectiu que els agents del Cos de Policia assoleixin els coneixements sobre la reglamentació i la detecció sobre les mesures de seguretat de documents de viatge -passaports, documents nacionals d'identitats, visats i altres- amb l'objectiu de detectar documents falsificats. També han efectuat una part pràctica amb documents reals i falsos.

La formació ha tingut lloc del 12 al 14 de juny a les dependències del Despatx Central de Policia d'Escaldes-Engordany. L’equip de formació ha estat integrat per un Major i un Gardien de la Paix de la Policia Nacional Francesa i han assistit 13 funcionaris del Cos de Policia -2 sotsoficials i 11 agents, tots ells de la Unitat de Fronteres i Estrangeria-.

La cerimònia de cloenda del curs de reciclatge ha tingut lloc a la sala d'actes de l'edifici administratiu de l'Obac d'Escaldes-Engordany, el divendres 14 de juny a les 12 hores, i s’han lliurat els diplomes acreditatius al personal format.





Escaldes-Engordany, 14 de juny de 2019