• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Assistència a les convencions del GOP del Consell d'Europa i del CODEXTER (Comitè d'Experts sobre terrorisme) a Estrasburg, Fran

  •   07/05/2014 12:00 
El dia 5 de maig del corrent el cos de Policia va estar present a la convenció del GOP del Consell d'Europa (Grup de treball sobre prevenció del terrorisme).

D'altra banda els dies 6 i 7 de maig també estarem presents al CODEXTER (Comitè d'experts sobre el terrorisme), on hi ha una cinquantena de països representats.

Les dues cites es celebren a la ciutat d'Estrasburg, França. Per part del cos de Policia hi assisteixen el Director Adjunt Bruno Lasne, Cap de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana i el Comissari Benjamí Rascagneres, Sots-Cap de l'Àrea de Policia Criminal.

Destaca el fet que dos comandaments del Cos de Policia son persones nomenades d'enllaç entre el Principat d'Andorra i el Consell d'Europa en matèria de prevenció i lluita contra el terrorisme internacional.

La col·laboració en matèria de lluita i prevenció contra el terrorisme internacional, centra una de les tasques del cos de Policia, pel que fa a la col·laboració amb les diferents institucions europees i cossos policials d'altres països.



Escaldes-Engordany, 7 de maig de 2014