• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Detenció de dues persones per presumptes delictes contra la llibertat sexual, afavoriment a la prostitució i establiments de pro

  •   06/07/2012 11:30 
Com a resultat d'una investigació judicialitzada efectuada pel Grup d'Estupefaents de l'Àrea de Policia Criminal, el Cos de Policia ha detingut el dia 3 de juliol d'enguany, a dues persones, un home i una dona, que presumptament estarien implicades en dues xarxes de prostitució al Principat.

D'un temps ença, el Cos de Policia ha rebut un seguit d'informacions, les quals indicarien que una persona que desenvolupa la tasca de taxista al Principat estaria implicada en una xarxa de prostitució al Principat.

Segons les primeres investigacions, l'interessat seria el cap i/o gerent d'un pis dedicat a la prostitució, ubicat a la vila de la Seu d'Urgell, Lleida, Espanya (negoci anunciat en premsa escrita i en pàgina web) tindria contractades a varies dones per exercir la prostitució en dit local. Altrament utilitzaria un pis ubicat a Escaldes-Engordany, lloc on faria exercir la prostitució a les dones que tindria contractades a la Seu d'Urgell.

El modus operandi emprat per l'interessat seria: captar clients al Principat, oferint comissions a les persones que li aporten clients. Desplaçar seguidament els clients a la Seu d'Urgell o fer pujar al Principat les noies ans esmentades, lloc on exercirien la prostitució, ja sigui al pis del Principat habilitat com a prostíbul, com directament al domicili del client, fet aquest que realitzaria sota la connivència de la seva tasca laboral de taxista.

Durant la investigació, es va esbrinar que al Principat, i més concretament a Andorra la Vella hi hauria un altre pis d'aquesta característiques, que seria regentat per una dona, la detinguda, la qual a la vegada tindria vàries noies treballant per ella exercint la prostitució. Aquestes noies buscarien els clients per internet o en els diferents locals nocturns del Principat.

Els dos detinguts s'haurien lucrat econòmicament d'aquesta activitat amb percentatges que oscil·len entre el 50% i el 60% de la quantitat que pagaven els clients. Els preus que es pagaven oscil·laven entre 100 i 150 euros per hora. En els registres domiciliaris efectuats, s'hauria trobat nombrosa documentació comptable dels serveis sexuals efectuats, així com diferents estris sexuals.

La investigació continua oberta.

Els interessats, home espanyol de 45 anys i dona brasilera de 29 anys, ambdós residents al Principat, són detinguts i posats a disposició judicial en data 5/07/2012.

Escaldes-Engordany, 6 de juliol de 2012