• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Detenció per un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. Un home detingut amb documentació falsa

  •   04/11/2011 11:44 
Al mes de setembre d'enguany, efectius de l'Àrea de Policia Criminal de la Unitat d'Investigació Criminal 3, en la seva tasca d'anàlisi de documentació, s'adonen de les anomalies que presenta la documentació presentada per un súbdit armeni no resident de 30 anys, en un control efectuat a la frontera del Pas de la Casa, el quin va ésser refulat.

Aquest s'identificà amb un permís de conduir rus, el qual presentava una sèrie de deficiències, al del seu format original. Posteriorment s'efectuen les corresponents demandes per mitjà de l'Oficina Central d'Interpol a Andorra (OCN), rebent contesta d'Interpol Moscú (Rússia) on se'ns indicava que el permís de conduir en qüestió no havia estat lliurat per les autoritats d'aquest país, essent doncs un document fals, i que l'interessat era desconegut per la identitat facilitada pels nostres serveis. També segons informació d'Interpol Erevan (Armènia) ens confirmen que es tractaria d'un nacional d'aquest país.

Vist l'esmentat es va confeccionar una ordre de recerca de l'interessat, i en data d'ahir va ser novament controlat al punt fronterer del Pas de la Casa, detingut per un presumpte delicte contra el tràfic jurídic i posat a disposició judicial durant la tarda d'ahir.

Aquesta detenció és fruit de la tasca preventiva en el control a les fronteres derivat de la sensibilitat i prioritat que en matèria de seguretat ciutadana presenten els controls fronterers per al Cos de Policia.


Escaldes-Engordany, 4 de novembre de 2011