• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

02/12/2009 17:30 Reunió al Principat de diferents cossos i estaments estrangers i nacionals, amb motiu de la coordinació viària

  •   02/12/2009 17:08 


Avui a les 12:00 hores a la sala d'actes del Despatx Central de Policia, situat a l'edifici administratiu de la Ctra. de l'Obac, s'ha dut a terme una reunió que ha comptat amb la participació de responsables de diversos cossos i estaments espanyols, francesos i andorrans; Cuerpo Nacional de Policia (frontera riu Runer), Guardia Civil (Duana de la Farga de Moles), Mossos d'Esquadra, Douane Française (frontera juxtaposada de Porta), Agència de Mobilitat, Duana i Policia d'Andorra.

La mateixa s'ha efectuat amb motiu d'exposar la organització del dispositiu de circulació entre Andorra i els països veïns durant el proper 'pont de la Puríssima', amb l'objectiu de coordinar tots els cossos i estaments implicats per agilitar la circulació de vehicles en les hores de més afluència i procurar la màxima fluïdesa possible. Entre les diverses circumstàncies exposades, també s'ha tractat sobre la circulació de les màquines llevaneus en cas de nevades durant aquest període.





Escaldes-Engordany, 2 de desembre del 2009