• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

18/04/2008 16h00, Detenció de tres responsables d'un local públic per un presumpte delicte de tràfic de persones per a la seva

  •   18/04/2008 16:00 


Vers les 22h del 17/4/2008  efectius del Cos de Policia (del Grup de delictes contra les persones de l'Àrea de Policia Criminal així com de policies de la Secció d'Immigració de l'Àrea Tècnica) en companyia d'inspectors de treball del Departament de Treball del Ministeri de Justícia i Interior vàren efectuar un control en un local públic radicat a l'Av. de les Escoles d'Escaldes-Engordany.

En aquest local, on hi havien tres clients en aquell moment, es controla a 11 empleats, dels quals 9 noies, tots originaris de països de l'est d'Europa (Belarus, República Txeca, Rusia i Bielorrusia) que resulten trobar-se en situació d'immigració clandestina al país (sense autorització de treball ni sol·licitud efectuada).

Vist això es procedí a la detenció del gerent del local,  P.S. P. resident espanyol de 61 anys, la seva parella na D.S, nacionalitat rusa, 31 anys i co-gerent, així com de na B.T., de nacionalitat txeca, 44 anys d'edat i responsable de la suposada empresa  que hauria participat en el reclutament i transport de les joves a Andorra, a l'igual que els dos primers mencionats.
P.S.P. resideix al Principat des del mes de desembre del 2007.
Aquest local, obert des de feia uns mesos, havia generat queixes diverses del veïnat i de la propietat prop del Cos de Policia.
Els detinguts han estat posats avui a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, 18 d'abril del 2008.