• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

10/04/2007 18h04, Cooperació Internacional.

  •   10/04/2007 18:14 


El passat divendres 6 d'abril a les 11:10 hores, els efectius de la Unitat de Fronteres i Estrangeria de servei a la frontera del Baladrà, controlen els ocupants d'un vehicle quan es disposa a entrar al Principat.

Un cop consultades les bases de dades policíaques, sobre un d'ells, en R. K., de 30 anys, de nacionalitat polonesa i no resident, consta una recerca internacional amb demanda de detenció provisional amb vista a la seva extradició, de la Oficina Central Nacional d'Interpol a Madrid per la presumpta implicació de l'interessat en un homicidi succeït l'any 1999.

S'inicia el protocol habitual en aquests casos i la Oficina Central Nacional d'Interpol Andorra, verifica la identitat de l'interessat, confirmant-la amb els nostres homòlegs.
Informat el Ministeri de Justícia i Interior, acorda trametre el cas al Ministeri Fiscal que a la seva vegada demana a l'Honorable Sr. Batlle de guàrdia la detenció provisional del fugitiu de la justícia espanyola.
Presentat l'individu davant de l'Honorable Sr. Batlle de guàrdia, acorda la seva detenció provisional en vista a una eventual extradició.
Les autoritats espanyoles disposen d'un termini de 40 dies per formalitzar la demanda d'extradició.

Escaldes-Engordany, 10 d'abril del 2007.