• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Detenció de dues persones per amenaces d'un fet constituiu de delicte major, alteració de l'ordre públic, resistencia i injurie

  •   24/06/2005 15:00 


En d'avui a les 00:15 hores es requereix els nostres serveis ja que és produeix una agressió a un empleat del bar de la plaça del Poble, la patrulla que intervé sobre lloc constata que hi ha una gran quantitat de gent a l'exterior de local esmentat, que encercla a dues persones que es barallen.

Desprès de separar-los s'identifica als mateixos, un d'ells és un empleat de l'esmentat establiment que presenta diferents erosions al rostre i una mossegada al pit, lesions fetes presumptament per un espanyol resident de 17 anys, aquest darrer presenta diferents erosions pel cos, indicis evidents d'haver-se barallat.

Vist la gran afluència de gent i que l'interessat, no vol respondre a cap de les preguntes que se li fan, se li demana en reiterades ocasions d'acompanyar als components de la patrulla a un indret més tranquil, amb la finalitat d'esclarir el succeït, aquest es nega en tot moment, i tot seguit marxa corrent del lloc, interceptant-lo a uns trenta metres del lloc inicial de la intervenció.

En el decurs d'aquests fets un grup de joves (coneguts dels nostres serveis) que es troba a pocs metres dels membres de Policia interventors profereixen en reiterades ocasions diferents insults contra el Cos de Policia. Un dels agents pot identificar clarament a un d'ells i una vegada controlat resulta ser S.F.M, andorrà de 20 anys, aquest es troba en un estat molt alterat i provocador envers els agents de Policia, tanmateix en el trajecte cap al despatx de Policia aquest intenta donar un cop de cap a un dels agents.

Ambdós es troben amb un grau d'alcoholemia important, el primer controlat profereix en reiterades ocasions amenaces de mort envers els dos agents de Policia, igualment cal fer esment que aquest fa objecte de dos autes d'arrest domiciliari que l'obliguen a restar en el seu domicili a l'hora del control.

Els dos interessats, han passat a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, 24 de juny del 2005