• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Detingudes 6 persones pels delictes de conducta manifestament temerària creant un perill concret per a la vida o la integritat

  •   20/06/2005 11:30 


El dia 19/06/05 a les 4:45 hores, un particular requereix els nostres serveis degut al comportament d'un grup de joves, que caminen direcció a Encamp, i que simultàniament dipositen al mig de la calçada diferents objectes de senyalització que troben al seu pas, la qual cosa representa un perill per als usuaris de la via.

Desplaçats al lloc una patrulla dels nostres serveis, constaten que a la C.G. II des de la rotonda de la sortida d'Escaldes i fins un 75 metres més amunt i en diferents punts dels dos carrils de circulació, es troben obstaculitzant els mateixos diferents separadors de vies (del tipus de plàstic que s'omplen de sorra) a més d'altres senyals verticals metàl·liques.

D'immediat es demana el suport d'altres membres de patrulla, a l'hora que també es requereix els agents de circulació de l'Hble. Comú d'Escaldes-Engordany, per tal d'informar al usuaris de la via del risc existent i demarnar-els-hi de circular amb extrema lentitud per a la seva seguretat.

Simultàniament s'inicia la recerca d'aquestes persones, i es controla a:
R.F.J., andorrà de 26 anys.
F.B.P.R., portuguès resident de 17 anys.
E.B.M., marroquí resident de 25 anys.
G.G.S.J., andorrà de 24 anys.
R.C.A., andorrà de 18 anys.

En el moment del control i quan es comunica el drets processals a les cinc persones en qüestió, R.C.A. fa cas omís a les indicacions dels agents de Policia de restar al lloc, per la qual cosa ha d'ésser subjectat per dos agents de Policia, forcejant tots tres fins que es pot reduir el mateix.

Sobre el lloc es dirigeixen als agents interventors dos conductors, els quals manifesten que circulant per aquest tram de via havien col·lidit amb els diferents objectes que hi havia al mig dels carrils de circulació i haurien patit diferents danys en el seus respectius vehicles, aquests manifesten la seva voluntat de denunciar els fets.
El mateix dia a les 19:00 hores i segons es desprèn de les diferents declaracions dels presumptes implicats es deté també a G.M.I., andorrà de 22 anys, també com a presumpte autor dels fets esmentats anteriorment, i que no va ser controlat inicialment.

Fer esment que el tram de via on s'han dipositat els diferents obstacles, és un tram especialment perillós, ja que és de circulació ràpida amb dos carrils de circulació en cada un dels sentits, igualment és una zona totalment fosca (els fets succeeixen a la nit).

F.B.P.R., G.G.S.J., R.C.A. i G.M.I., han estat posats a disposició judicial en data d'avui, pel que fa als altres dos interessats van ser alliberats ahir.

Escaldes-Engordany, 20 de juny del 2005.