• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

18/06/2005 Detencios diverses.

  •   18/06/2005 18:02 


Vers les 19h del dijous 16/6, al control de frontera amb Espanya, efectius de la Unitat de Fronteres i Estrngeria van procedir al control rutinari dels ocupants d'un vehicle que acabava d'entrar al país perla frontera del Riu Runer.
L'escorcoll de les pertinencies d'un dels ocupants va permetre descobrir-hi dues peces d'haixix d'un pes total de 500 grams.
Sembla que l'estupefaent estava destinat a la seva venda.
L'interessat, un resident portugués de 21 anys, va ser detingut i posat a disposició judicial. Els seus acompanyants foren posteriorment alliberats al no poder-se establir la seva relació amb l'estupefaents.

Vers les 20h del divendres 17/6 es va produir un aldarull a la terrassa d'un bar radicat a l'Av. Tarragona d'Andorra la Vella quan un resident marroquí de 63 anys d'edat va exhibir una pistola, i segons els testimonis, va amenaçar a un dels clients del local. La resta de clients vàren donar avís a una patrulla de policia que circulava en aquells moments per davant del lloc.
Els efectius policíacs van procedir al control de l'interessat, incautant-li una arma curta de fogueix i procedint a la seva detenció.
De l'enquesta policíaca es desprén que els interessats es coneixien i havien tingut alguna disputa en el passat.
El detingut ha estat posat aquesta tarda a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, 18 de juny del 2005