• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Detenció de dues persones per amenaces d'arma blanca, alteració de l'ordre públic, embriaguesa pública i resistència als agents

  •   07/12/2004 11:00 


El 3 de desembre a les 20:20 hores, a requeriment del despatx central dues patrulles es desplacen a un bar de La Massana, ja que s'havia produït una baralla.

Al lloc poden apreciar que es tracta d'una baralla entre dues persones a l'interior del local, i que un d'ells havia esgrimit un objecte similar a un ganivet amb el que hauria amenaçat a l'altra persona. Pels entorns de l'establiment es controla als dos homes implicats, identificats com O.F. L., resident espanyol de 44 anys, i O.S. M.J. resident, portuguès de 34 anys.

S'efectua un registre a tots dos, i no es troba cap tipus d'arma blanca, però posteriorment i dins d'una paperera es recupera un 'cuter' de grans dimensions, que havia llençat O.F. L.

Segons els primers indicis, tots dos en un estat d'embriac important s'han discutit per temes banals a l'interior del bar, O.F.L. marxa de l'establiment per tornar posteriorment i amenaçar amb el "cuter" obert a O.S. M.J. En veure'l, aquest darrer va vers ell i li dona diverses empentes i cops a la cara que li fan caure el "cuter", vist el fets O.F.L. llença l'arma a la paperera i fuig del lloc perseguit pel primer.

En el moment de ser controlat O.S.M. oposa resistència, es mofa dels agents interventors, i fa gestos despectius amb la seva llengua.

Tots dos són detinguts i posat a disposició judicial O.F.L.

Escaldes-Engordany, 7 de desembre del 2004