• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Jornades sobre violència domèstica i menors, amb la col·laboració del Cuerpo Nacional de Policía de España.

Jornades sobre violència domèstica i menors, amb la col·laboració del Cuerpo Nacional de Policía de España.Dins del marc de la formació continuada del Cos de Policia d'Andorra, s'han organitzat unes jornades pràctiques destinades al personal operatiu, tècnic i administratiu, obertes també a d'altres institucions i organismes que actuen en la lluita contra la violència domèstica i problemàtica dels menors.

Aquestes jornades, que tindràn lloc a la Sala d'Actes del Despatx Central de Policia, s'estendràn entre els dies 5, 6 i 7 d'octubre d'enguany, i comptaran amb la presència del M.I. Sr. Ministre de Justícia i Interior Josep Maria CABANES DALMAU, el Sr. Embajador del Reino de España, el Sr. Director del Cos de Policia d'Andorra Lluís BETRIU SEBASTIà i el Sr. Agregado del Ministerio del Interior en la Embajada de España.

Dins d'aquest programa, exposaran per part del Cuerpo Nacional de Policía de España, el Sr. Comisario Jefe de la Unidad de Planificación y Coodinación Operativa de la Subdirección General Operativa, la Sra. Inspectora Jefe del Grupo de Análisis de la Comisaría General de Policia Judicial, i Coordinadora Nacional del Servicio de Atención a la Mujer, i el Sr. Inspector Jefe del Grupo de Menores de la Jefatura Superior de Policia de Madrid. Per part del Cos de Policia d'Andorra, el Sr. Comissari en funcions Cap de l'àrea de Suport Policíac i Cap del Grup d'Anàlisi.

En el decurs d'aquestes jornades es tractarà sobre la normativa, l'atenció a les víctimes i les actuacions operatives.

Escaldes-Engordany, 4 d'octubre del 2004.