• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

05/01/2004, 18h15m Accident d'esquí mortal.

  •   05/01/2004 19:00 


A les 12h30 d’avui el Cos de Policia ha estat avisat d’un accident d’esquí mortal a l’estació d’esquí del Pas de la Casa.

L’accident s’ha produït a la pista estadi F.I.S. de Costa Rodona a la vessant del Pas de la Casa. Un jove espanyol de 15 anys, no resident, estava esquiant quan ha perdut el control i ha col.lidit contra una barrera lateral de protecció/delimitació de la pista. Degut a les lesions sofertes per aquest fort impacte ha resultat mort, pràcticament a l’acte.

Ha estat atès immediatament pels serveis mèdics de l’estació que, arribats al lloc amb helicòpter, no han pogut fer res donada la gravetat de les lesions sofertes principalment al crani.
Segons les primeres enquestes la víctima duia casc en el moment de l’accident.

En el moment de l’accident l’interessat feia part d’un grup escolar que, acompanyants d’un entrenador del Principat i un tècnic estranger, estaven esquiant a la pista mencionada.
El Cos de Policia ha desplaçat efectius del Grup de Muntanya un comissari de guàrdia que han efectuat les constatacions sobre el lloc. S’ha iniciat una investigació per determinar les causes i circumstàncies de l’accident, quin resultat serà tramès a l’Hble. Sr. Batlle que instruirà l’afer.

El cadàver ha estat traslladat a la morga de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on aquesta tarda se li practicarà l’autòpsia.

Escaldes-Engordany el 5 de gener del 2004.