• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Incorporació de gossos especialistes en recerca d’estupefaents, als controls rutinaris que s’efectuen durant el curs escolar en

Incorporació de gossos especialistes en recerca d’estupefaents, als controls rutinaris que s’efectuen durant el curs escolar en

Avui s’han incorporat gossos policials ensinistrats en la detecció d’estupefaents, als controls habituals que fem en centres educatius del Principat d’Andorra, en el marc de la lluita contra el consum i venda d’estupefaents en menors d’edat.

Amb anterioritat ja havíem informat que el control d’estupefaents en persones vulnerables, com són els menors d’edat, en immediacions de recintes escolars i zones d’afluència habitual d’aquest col·lectiu, era un eix prioritari de la Policia d’Andorra.

D’ençà a les instruccions rebudes pel Ministre d’Interior a principis de desembre, s’han afegit els animals, especialistes en recerca d’estupefaents, coincidint amb la represa de les classes després de les vacances de nadal.

Els controls es duran a terme de forma aleatòria en tots els centres escolars d’Andorra els propers mesos, al temps que també en zones d'afluència habitual de menors i jovent de les diverses parròquies del país.

Escaldes-Engordany, 12 de gener de 2021