• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Incorporació de gossos especialistes en recerca d’estupefaents, als controls rutinaris que s’efectuen durant el curs escolar en

  •   12/01/2021 10:00 
Avui s’han incorporat gossos policials ensinistrats en la detecció d’estupefaents, als controls habituals que fem en centres educatius del Principat d’Andorra, en el marc de la lluita contra el consum i venda d’estupefaents en menors d’edat.

Amb anterioritat ja havíem informat que el control d’estupefaents en persones vulnerables, com són els menors d’edat, en immediacions de recintes escolars i zones d’afluència habitual d’aquest col·lectiu, era un eix prioritari de la Policia d’Andorra.

D’ençà a les instruccions rebudes pel Ministre d’Interior a principis de desembre, s’han afegit els animals, especialistes en recerca d’estupefaents, coincidint amb la represa de les classes després de les vacances de nadal.

Els controls es duran a terme de forma aleatòria en tots els centres escolars d’Andorra els propers mesos, al temps que també en zones d'afluència habitual de menors i jovent de les diverses parròquies del país.

Escaldes-Engordany, 12 de gener de 2021