• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Detingut un home per amenaçar de mort l’esposa i arrestada una dona per possible implicació en un cas d’abús sexual a una menor

Detingut un home per amenaçar de mort l’esposa i arrestada una dona per possible implicació en un cas d’abús sexual a una menor

  •   07/03/2024 13:40 
La Policia va detenir, la matinada de dilluns a Canillo, un home de 41 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat i contra la integritat física i moral perquè hauria amenaçat de mort i maltractat la seva esposa. La detenció es va efectuar arran de la denúncia que va interposar la dona unes hores abans. A l’home se li troben a casa dues pistoles d’aire comprimit i una de fogueig.
 
Dimarts al matí a Andorra la Vella, la Policia també va arrestar una dona de 25 anys com a presumpta autora d’un delicte contra la llibertat sexual. Se la deté per ordre de la Batllia per la seva possible implicació en un cas d’abús sexual a una menor.
 
El mateix dimarts, de matinada, també a la capital, un home de 40 anys va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per obstaculitzar l’execució d’una resolució judicial.
 
Dimecres al matí a Escaldes-Engordany, la Policia va detenir un home de 37 anys a qui li constava una ordre de detenció de la Batllia com a presumpte autor de delictes contra el patrimoni i contra l’ordre socioeconòmic per una suposada activitat bancària o financera il·legal, administració deslleial, apropiació indeguda i estafa amb un perjudici superior a 600 euros. L’ordre de recerca i detenció es va activar arran d’una querella criminal relacionada amb una inversió en criptomonedes i actius digitals.
 
A la tarda, dos homes no residents de 22 i 24 anys van ser arrestats al Pas de la Casa com  a presumptes autors de delictes contra la funció pública per desobeir els agents i fugir quan els volien controlar per contraban de tabac i resistir-se posteriorment a la detenció. A l’home de 24 anys també se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per haver-se identificat amb una altra identitat. Duien 100 paquets de tabac valorats en uns 370 euros i prop de 6.000 euros en efectiu.
 
Aquest dijous al matí s’ha detingut un home de 27 anys i no resident com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per falsificar el certificat d’experiència laboral per tal d’obtenir el permís de residència i treball.
 
Pel que fa a delictes contra la salut pública, els darrers dies la Policia va detenir un noi de 20 anys i un de 27 després de constatar com el primer li venia 19,7 grams d’haixix al segon, a qui també es va trobar en possessió de 0,6 grams de cocaïna. Durant l’escorcoll, els agents van localitzar-li, amagats als pantalons, 6,3 grams més d’haixix al noi de 20 anys, possiblement preparats per a la venda.
 
Aquesta setmana també s’ha detingut a la frontera del riu Runer un turista de 30 anys amb dos grams de cocaïna que també va donar positiu en drogues al volant  i un altre, de 33 anys, amb cinc pastilles d’èxtasi.
 
Finalment, la Policia també ha arrestat un home, de 21 anys i no resident, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per incomplir una ordre d’expulsió administrativa per un període de tres anys.
 
Escaldes-Engordany, 7 de març del 2024