• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Detingut per furtar tabac amb un valor superior a 600 euros en un supermercat del Pas de la Casa

Detingut per furtar tabac amb un valor superior a 600 euros en un supermercat del Pas de la Casa

  •   26/01/2024 10:30 
La Policia ha detingut aquesta setmana un home de 35 anys i no resident com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni per furtar tabac amb un valor superior als 600 euros en un supermercat del Pas de la Casa. Els fets van tenir lloc el passat dimarts i quan els agents el van localitzar i controlar després de rebre l’avís, l’home els va intentar agredir. Per aquest motiu també va ser arrestat per un delicte contra la funció pública.
 
Els darrers dies la Policia ha detingut cinc persones més com a presumptes autores de delictes contra la salut pública.
 
La matinada de dimecres es va arrestar un home de 38 anys i no resident que accedia al país per la frontera del riu Runer amb 2,8 grams de cocaïna. També es trobava en possessió de dos grams de marihuana i 1,5 d’haixix. A més, va donar positiu en drogues al volant i, per tant, també se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva. La matinada de dijous, en el mateix punt, un altre home, de 45 anys, va ser arrestat amb una petita pedra de cocaïna. Com en el cas anterior, l’arrestat també va donar positiu en la prova de tòxics.
 
Aquests dies, la Policia també ha efectuat rondes preventives per detectar consum o venda d’estupefaents en locals i zones d’oci nocturn del Pas de la Casa durant les quals s’han detingut tres persones més. Es tracta d’un home de 24 anys amb una pastilla d’èxtasi i dos homes més, de 29 i 31 anys i no residents, amb 0,8 grams de cocaïna.
 
Finalment, un altre home, de 22 anys i no resident, va ser arrestat el passat dimecres després que el recepcionista d’un hotel del Pas de la Casa requerís la presència de la Policia perquè tenia problemes amb uns turistes que s’allotjaven a l’establiment i estaven causant aldarulls en un fort estat d’embriaguesa. Aquest jove de 22 anys era un d’ells. Es va posar agressiu, va intentar agredir els agents i els va insultar. Per aquest motiu va ser detingut com a presumpte autor de delictes contra la funció pública i contra l’honor.
 
Escaldes-Engordany, 26 de gener del 2024