• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté dues persones per furtar set telèfons mòbils d’alta gamma valorats en prop de 5.000 euros

La Policia deté dues persones per furtar set telèfons mòbils d’alta gamma valorats en prop de 5.000 euros

  •   11/12/2023 11:15 
La Policia ha detingut aquest cap de setmana en un centre comercial de Sant Julià de Lòria una dona i un home, de 28 i 33 anys i no residents, com a presumptes autors d’un delicte contra el patrimoni per furt de mercaderia.
 
L’arrest es va produir dissabte a la tarda després que els vigilants de seguretat de l’establiment controlessin aquestes dues persones. Havien vist com amagaven diversos dispositius mòbils en una bossa de mà i sortien de la secció d’electrònica sense pagar. Els detinguts havien furtat un total de set telèfons d’alta gamma amb un valor de cost de 4.775 euros. Cinc dels dispositius els duien a la bossa de mà i els altres dos els portava l’home ocults a l’interior dels pantalons.
 
Les darreres hores, la Policia ha detingut a Andorra la Vella un altre home, de 27 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per violència de gènere. Va agredir la seva parella diumenge a la tarda i la dona es va haver de refugiar al domicili d’un veí.
 
Com a presumpte autor d’un altre delicte contra la integritat física i moral, un home de 28 anys i no resident va ser arrestat la matinada de diumenge arran d’una baralla a l’exterior d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella en què hauria agredit un altre home que va quedar inconscient uns instants en caure a terra i va haver de ser traslladat a l’hospital.
 
D’altra banda, aquest cap de setmana la Policia ha detingut dos conductors, de 27 i 36 anys i no residents, amb taxes d’alcoholèmia d’1,42 i 2,09 respectivament després d’un accident amb danys materials. El xoc entre els dos turismes es va produir la matinada de dissabte a la CG2, al Tarter quan un d’ells circulava en sentit descendent en direcció a Canillo i l’altre, en sentit ascendent, cap a Soldeu.
 
La darrera setmana, tres persones més d’entre 20 i 43 anys han estat arrestades per conduir sota els efectes de l’alcohol, amb taxes superiors a 0,80. La més elevada, de 2,56. Es tractava d’un noi de 23 anys que va ser controlat la nit de dimarts a la Massana després que un testimoni el veiés pujar amb el cotxe sobre una vorera i incorporar-se de nou a la via envaint el carril contrari. Va estar a punt de col·lidir amb un autobús.
 
Una de les persones detingudes per alcoholèmia, també va donar positiu a la prova de tòxics i, a més, es trobava en possessió d’un gram d’èxtasi i un d’haixix. Altres dos conductors, de 25 i 36 anys, han estat detinguts els darrers dies per conduir sota els efectes de les drogues. Se n’ha arrestat un altre, de 22 anys i no resident, a la frontera del riu Runer per accedir al Principat amb 0,5 grams de cocaïna.
 
Els darrers dies, la Policia també ha detingut dos homes no residents de 21 i 31 anys, un a cada frontera, com a presumptes autors de delictes contra el tràfic jurídic per identificar-se amb identitats falses. Un d’ells, a més, va presentar un carnet de conduir falsificat.
 
Un altre home, de 29 anys, va ser arrestat la setmana passada com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat per deixar tancada a casa amb clau la seva companya de pis, amb qui tindria desavinences, després d’haver canviat el pany de la porta i, per tant, sense la possibilitat de sortir.
 
Escaldes-Engordany, 11 de desembre del 2023