• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté 5 persones durant la setmana

La Policia deté 5 persones durant la setmana

  •   24/11/2023 11:00 
La Policia ha detingut un total de 5 persones durant el transcurs de la setmana per delictes contra la seguretat col·lectiva, el patrimoni, la integritat física i moral, la llibertat, i l’honor.

Dijous, vers les 01:45 hores a la frontera del riu Runer, els agents van detenir un home com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva, positiu a la prova de control de tòxics salivar. Endemés se’l va trobar en possessió de 99 grams de marihuana.

El mateix dia, vers les 11 hores a Encamp, es va procedir a la detenció d’un home de 31 anys com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni.
Els fets es van produir a Encamp, a finals del mes d’octubre, quan l’interessat va accedir a la recepció d’un establiment hoteler i es va apoderar del diners que contenia la caixa registradora. L’enquesta efectuada permet identificar i detenir a l’interessat.

El divendres, vers les 01:26 hores, es va procedir a la detenció de dos homes de 36 i 37 anys respectivament. El primer d’ells com a presumpte autor dels delictes contra la integritat física i moral -lesions- i contra la seguretat col·lectiva -port prohibit d’arma blanca, navalla de 8’5 centímetres de fulla-.
El segon com a presumpte autor dels delictes contra la integritat física i moral -lesions-, contra la llibertat -amenaces- i contra l’honor -injuries-.
Requerits a l’exterior d’un local d’oci nocturn de la capital per una baralla entre dos persones.
Al lloc, i en el moment del control, al primer d’ells se’l troba en possessió d’una navalla que duia en una butxaca de la seva jaqueta, i que en cap moment exhibeix en el decurs dels fets.
El segon, amenaça de mort a l’altra part implicada davant els agents actuants. Vistes les ferides que presentava aquest al rostre, es va requerir una ambulància, i la seva reacció és manera desproporciona proferint injuries envers els agents.  
 
La resta de detencions han estat per conduir sota l’efecte de de l’alcohol, un home de 52 anys, amb una taxa d’1,56 g/l.
 
Escaldes-Engordany, 24 de novembre del 2023