• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté un home per un furt amb força en un establiment aquesta matinada

La Policia deté un home per un furt amb força en un establiment aquesta matinada

  •   10/11/2023 13:00 
La Policia ha detingut la matinada d’aquest divendres un home de 32 anys i no resident com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni per un furt amb força en una perruqueria d’Andorra la Vella.
 
Ha estat un testimoni qui ha alertat el servei d’ordre quan ha vist que una persona trencava la porta de vidre de l’establiment i accedia al seu interior. Les patrulles han intervingut immediatament i quan l’home, que encara es trobava a l’interior del local, les ha vist arribar i ha intentat marxar, l’han detingut. Duia posats uns guants, s’havia apropiat d’una petita quantitat de diners en monedes i tenia preparada una bossa plena de productes de cosmètica que pretenia sostreure. El preu de venda al públic d’aquests productes és d’uns 1.290 euros i la Policia està a l’espera que s’estipuli el valor total dels danys, ja que, a més de la porta de vidre, l’home també hauria malmès material informàtic.
 
Durant el trasllat de l’arrestat al Despatx central, ha començat a insultar els policies i, per aquest motiu, també se l’ha detingut per un delicte contra l’honor. Es trobava en un fort estat d’embriaguesa.
 
D’altra banda, aquesta mateixa matinada la Policia ha detingut un altre home, de 33 anys, per conduir sota els efectes de l’alcohol i dijous a la tarda a la frontera del riu Runer es va arrestar una altra persona, de 40 anys i no resident, amb 0,85 grams de cocaïna que accedia al país en un autobús.
 
Escaldes-Engordany, 10 de novembre del 2023