• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté una persona per furt d’ús d’un vehicle

La Policia deté una persona per furt d’ús d’un vehicle

  •   28/07/2023 10:30 
Dijous, vers les 17:40 hores a Andorr la Vella, la patrulla va detenir una dona resident de 38 anys, com a presumpte autora d’un delicte contra el patrimoni.
Vers les 8:00 hores del matí, un ciutadà ens alerta que li haurien sostret el vehicle que tenia estacionat en un aparcament privat d’Andorra la Vella. Posteriorment, vers les 17:00 hores, el mateix propietari ens informa que hauria retrobat el vehicle. De l’enquesta efectuada, es desprèn que la persona detinguda, la nit anterior hauria conegut al denunciant, i vist que no tenia on passar la nit, aquest li va oferir de dormir a l’interior del turisme, moment en el qual aquesta aprofita per sostreure’l. Pels fets exposats, els agents es desplacen fins al domicili de la interessada i es procedeix a la seva detenció.
 
Durant la setmana, la Policia ha efectuat diversos controls de prevenció durant la festa major d’Escaldes-Engordany, on s’han detingut dues persones.
 
Dimarts a les 04:35 hores, quan la patrulla intervé per controlar un grup de joves que està causant aldarull. Un dels implicats, resident de 21 anys, comença a injuriar els agents interventors i se’l deté per un delicte contra l’honor.
Dimecres a les 02:22 hores, un home no resident de 21 anys, per un presumpte delicte contra la salut pública, per trobar-se en possessió de 0,6 grams de metamfetamina i 1,5 grams d’haixix.
 
D’altra banda, el mateix dimecres a les 19:00 hores, se’ns requereix per efectius de la Duana Andorrana ja que tenen controlat un turisme a proximitats de la frontera del riu Runer.
En efectuar-li el registre al vehicle, se li troben 1800 paquets de tabac d’un valor mercantil superior als 6.000 euros. El seu conductor, un home no resident de 64 anys, és detingut per un presumpte delicte contra l’ordre socioeconòmic.
 
Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, s’han arrestat dos homes de 28 i 31 anys amb taxes de 2,04 i 1,02 g/l respectivament. També s’ha detingut un home no resident de 31 anys, per donar un resultat positiu a la prova de tòxics salivar, després que se’ns requerís en un accident de circulació amb danys materials.
 
Escaldes-Engordany, 28 de juliol del 2023