• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté una dona amb una ordre de recerca per furts continuats de mercaderia i un home per violència de gènere

La Policia deté una dona amb una ordre de recerca per furts continuats de mercaderia i un home per violència de gènere

  •   14/07/2023 15:31 
La Policia ha detingut una dona, de 35 anys i no resident, com a presumpta autora d’un delicte contra el patrimoni per furts continuats de mercaderia en diferents establiments del país. Hauria comès els furts en diverses ocasions durant el 2022. Arribava a Andorra amb aquesta intenció i marxava el mateix dia. La investigació policial va permetre identificar la presumpta autora. A partir d’aquí, a petició de la Policia, la Batllia va activar una ordre de recerca judicial amb detenció. La dona  ha estat arrestada finalment aquesta matinada a la frontera del riu Runer quan es disposava a entrar de nou al Principat.
 
Aquesta matinada, la Policia també ha detingut un home de 50 anys per conduir sota els efectes de l’alcohol amb una taxa de 0,93. És la segona persona a qui s’arresta els darrers dies per un positiu d’alcoholèmia. La matinada de dijous es va arrestar una dona de 23 anys amb una taxa d’1,48.
 
Aquesta setmana, s’ha arrestat a Canillo un altre home, de 46 anys, com a presumpte autor  d’un delicte contra la integritat física i moral per violència de gènere. L’home hauria agredit la seva parella i causat destrosses al pis.
 
Els darrers dies, quatre persones més han estat detingudes com a presumptes autores de delictes contra la seguretat en el tràfic jurídic per alterar o falsificar documentació sobre la seva experiència laboral per tal d’obtenir l’autorització de residència i treball. Es tracta d’una dona de 30 anys, un home de 37 anys i dos homes més, pare i fill, de 45 i 24 anys respectivament. En aquest darrer cas, hauria estat el pare qui hauria manipulat la documentació que el fill va presentar al Servei d’Immigració.
 
Escaldes-Engordany, 14 de juliol del 2023