• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté nou persones el cap de setmana

  •   13/03/2023 11:46 
La Policia ha detingut el darrer cap de setmana un total de 9 persones per presumptes delictes contra la funció pública, la salut pública, la seguretat col·lectiva, la integritat física i moral (en l’àmbit domèstic), i contra el patrimoni.
 
El divendres (10/01/2023) a les 11:15 a Escaldes-Engordany, un home no resident de 24 anys, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni.
L’interessat causa danys a un vehicle que es trobava estacionat a l’interior d’un aparcament públic, i un patinet de lloguer, fets ocorreguts en el decurs de la matinada.
 
Per possessió de productes estupefaents, es van detenir dos persones no residents a la frontera del riu Runer, de 41 i 30 anys respectivament. El primer d’ells se li va trobar 1,8 grams de MDMA, i una petita quantitat d’èxtasi líquid i bolets al·lucinògens.
El segon duia 0,3 grams de cocaïna. Endemés de donar positiu a la prova de control de tòxics salivar.
 
Pel que fa a les detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, durant el cap de setmana s’han arrestat un total de 4 persones. Tots homes residents, d’edats compreses entre els 20 i 59 anys, amb taxes de 0,99 a 2,34 g/l. respectivament, tanmateix un d’ells van donar positiu en el control de tòxics salivar.
 
Així mateix es va produir la detenció d’un home resident de 20 anys per un delicte contra la funció pública i contra el patrimoni.
L’interessat hauria causat danys a una porta d’un establiment d’oci nocturn a Canillo, i causa aldarulls i fa un intent d’agressió als  empleats de seguretat. En el moment de ser interpel·lat pels funcionaris de policia, aquest s’abalança contra un dels agents, motius pels quals  es procedeix a la seva detenció.
 
També es va detenir un home resident de 34 anys per un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic a Canillo, en agredir la seva parella.
 
  Escaldes-Engordany, 13 de març de 2023