• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

La Policia deté un home per entrar a dos apartaments del Pas de la Casa la nit de Cap d’Any

La Policia deté un home per entrar a dos apartaments del Pas de la Casa la nit de Cap d’Any

  •   05/01/2023 12:55 
La Policia va localitzar la matinada de dilluns al Pas de la Casa l’home que la nit de Cap d’Any va entrar a un dels apartaments d’un immoble i va causar danys de consideració a la porta d’un altre, on també va accedir sense consentiment. L’home, un no resident de 24 anys, es trobava en un important estat d’embriaguesa i s’allotjava al mateix edifici. Se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni, contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili.
 
La matinada de dimarts la Policia va detenir un resident de 29 anys per un positiu d’alcoholèmia de 2,77. Els agents el van localitzar a la Massana després de ser alertats per un altre conductor, que havia vist com presumptament havia envaït el carril contrari i havia tingut un accident amb danys materials. La Policia el va detenir minuts després a pocs metres d’on havia aparcat el vehicle, prop del lloc de la topada.
 
La Policia també ha detingut aquesta setmana un no resident de 20 anys després de ser requerits en un local d’oci nocturn del Tarter per una baralla. Se’l va arrestar la matinada de dimecres com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral per propinar un cop de puny a un dels empleats de seguretat i causar-li una ferida a la cara quan l’acompanyaven a l’exterior de l’establiment. A més, va causar danys a la porta d’accés del local i, per aquest motiu, també se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni.
 
Aquesta setmana s’ha arrestat tres persones més per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues. Dilluns a les 00.35 h es va arrestar un no resident de 23 anys per positiu al control de tòxics que, a més, es trobava en possessió de dos grams d’haixix. El mateix dilluns, però a les 13.44 h, es va detenir un resident de 60 anys amb una taxa d’139. I dimecres a les 23 h, un resident de 62 anys, amb una taxa de 0.94.
 
El mateix dimecres a la tarda en un control a la CG2 a la sortida de Soldeu la Policia va arrestar un no resident de 28 anys per possessió de 0,7 grams de cocaïna.

Escaldes-Engordany, 5 de gener del 2023