• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Atracament a mà armada en una joieria de la parròquia d'Escaldes-Engordany

  •   19/09/2013 17:24 
Avui a les 11:05 hores requereixen el nostres serveis el Servei de Circulació d'Escaldes-Engordany, ja que s'havia produït un robatori en una joieria radicada a l'avinguda Carlemany d'Escaldes-Engordany, comès per tres homes, un dels quals havia amenaçat els empleats amb una pistola que ha resultat ser de plàstic.

Els autors del fet han demanat als empleats d'obrir la caixa fort i donar-los-hi totes les joies que ells han anat introduint dins d'unes bosses d'esport que duien.

S'ha muntat un dispositiu policial anomenat gàbia, consistent en un primer perímetre molt proper al lloc dels fets i un segon perímetre molt més ampli amb diferents controls fitxes i dinàmics per tota la geografia del Principat, endemés de reforçar els controls a ambdues fronteres.

I és aquest segon filtre, i més concretament a la C.G. 2 a la rotonda d'Envalira, on es controla a l'interior d'un taxi a dues persones, breus moment desprès a la recta d'Envalira i en un segon taxi es controla una tercera persona, que coincidirien amb els descriptius donats pels testimonis, endemés es controla tot seguit un turisme Peugeot 307 amb matrícula del Regne Unit amb una quarta persona.

El quatre interessats, homes no residents de nacionalitat lituana, amb edats compreses entre els 18 i 23 anys, han estat detinguts per un presumpte delicte contra el patrimoni.

Agents de l'Àrea de Policia Criminal en l'enquesta preliminar, troben en l'establiment l'arma que haurien utilitzat els autors, en el recorregut de fugida que presumptament haurien realitzat, en una paperera a proximitat de la joieria un jersei d'esport juntament amb un joc d'arracades amb una etiqueta de la joieria en qüestió, i en un cubell de brossa de reciclatge una segona arma de plàstic de les mateixes característiques que la trobada en la joieria.

Durant les properes hores quedarà determinat el valor del botí sostret, i es realitzarà totes les tasques d'investigació i recollida d'indicis per tal de trametre el dossier i posar a disposició judicial els presumptes autors.


Escaldes-Engordany, 19 de setembre de 2013