• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Tres joves detinguts en relació a varis furts amb força, furts i venda i consum de marihuana

  •   21/06/2013 18:00 
El 6 de juny d’enguany els nostres serveis tenen coneixement d’una presumpta sostracció de diners amb intimidació a una vianant, comesa a Andorra la Vella.

Iniciada una enquesta per part d’efectius de l’Àrea de Policia Criminal, els presumptes autors són identificats, i el 18 de juny es procedeix al control de varis joves i a la detenció d’un andorrà de 20 anys. Els investigadors posteriorment troben indicis que relacionen aquesta sostracció de diners amb una presumpta transacció de droga, així com possibles implicacions en diversos furts amb força.

Les investigacions culminen el passat 19 de juny amb la detenció d’altres dos joves andorrans de 18 anys. Segons aquestes investigacions inicials, els detinguts estarien presumptament implicats en diferents fets delictius. Concretament, se'ls relaciona amb l'accés a un immoble de Santa Coloma forçant la porta d’entrada i la temptativa d'obertura d'una caixa forta de l’interior del mateix, el dia 9 de febrer. El 10 de maig, amb la sostracció d’una màquina expenedora d’un hotel d’Andorra la Vella, que van forçar per extreure'n diners i tabac. El 20 d’abril, amb la sostracció d’un telèfon mòbil i d'unes claus en una guarderia d’Andorra la Vella, on van forçar la porta i una finestra per accedir-hi. També, el 20 d’abril, amb la sostracció de la recaptació forçant unes màquines recreatives infantils al Parc Central d’Andorra la Vella. El 25 d’abril, amb fets semblants als anteriors en una màquina al nucli antic d’Andorra la Vella. El 28 d’abril, amb danys en forçar la porta d’entrada d’un bar de Santa Coloma. També se'ls relacionaria amb diversos furts de tabac en almenys tres centres comercials d’Andorra la Vella, així com amb possibles vendes i consums d’estupefaent marihuana.

Els tres detinguts van ser posats a disposició judicial i posteriorment ingressats al Centre Penitenciari.

Escaldes-Engordany, 21 de juny del 2013