• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Detenció de quatre persones (dos súbdits xinesos i dos súbdits mongols) per sostracció de perfums al Principat

  •   01/09/2012 11:01 
En data 30 d'agost de 2012 vers les 14:45 hores, agents de Policia de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana, efectuant servei de patrulla per la parròquia d'Escaldes-Engordany, observen la presència de quatre persones que adoptaven una actitud inquieta i sospitosa en ser detectats, procedint doncs al seu control.

Durant el control de documentació d'un dels interpel·lats, se'l troba en possessió d'una bossa folrada, destinada a la sostracció de mercaderia anul·lant les alarmes i evitar ser detectats pels arcs de seguretat de les botigues.

Vist els fets procedeixen a efectuar un registre minuciós al turisme dels interessats, un AUDI A6 amb matrícula francesa, localitzant un amagatall perfectament dissimulat, construït entre el maleter i els seients posteriors, trobant i confiscant un total de 28 perfums amagats, així com una altra bossa folrada. Paral·lelament a la guantera del turisme s'han trobat d'altres estris destinats a anul·lar les alarmes de les botigues.

L'enquesta inicial determina que els perfums havien estat sostrets a diferents perfumeries del Principat, amb un perjudici de 1314,28 euros.

Les quatre persones controlades i no residents al Principat, dos súbdits xinesos (un home de 40 anys i una dona de 24 anys) i dos súbdits mongols (dos dones de 42 i 27 anys), són detinguts i posats a disposició judicial.

Escaldes-Engordany, el 1 de setembre de 2012