• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Detenció d'una persona com a presumpte autor d'un delicte de furt amb força, en un domicili particular

  •   23/07/2012 10:15 

El dia 22 de juny d'enguany, el Cos de Policia es informat mitjançant denúncia escrita que algú havia entrat en un domicili particular de la parròquia d'Escaldes-Engordany, havia sostret una targeta de crèdit i per posteriorment utilitzar-la i causar un perjudici d'uns 3000 euros al seu titular.

El dia 28 de juny d'enguany, el Cos de Policia es requerit ja que presumptament en el transcurs nit/matinada algú havia comès un furt amb força en el mateix domicili particular ans esmentat, així com al del costat. Posteriorment es cursa denúncia per la sostracció de 500 euros .

Afectius de l'Àrea de Policia Criminal inicien una enquesta sobre els fets. La inspecció ocular determina que l'autor havia accedit a la terrassa del domicili, enfilant-se per les teulades dels edificis adjacents. En aquest punt hauria agafat un tornavís (trobat sobre el lloc), amb el qual hauria forçat la porta de l'àtic 1, essent sorprès per una veïna. Acte seguit s'hauria desplaçat fins a la porta de l'àtic 2, la qual hauria obert simplement amb una empenta.

L'enquesta relaciona els dos fets al mateix autor i culmina en data 20/07/2012 amb la identificació i localització del presumpte autor, el qual reconeix l'autoria dels fets.

L'interessat , un jove resident portuguès de 19 anys, és detingut i posat a disposició judicial en data 21/07/2012, i posteriorment ingressat al centre penitenciari de la Comella, per ordre de l'Hble. Batlle de guàrdia.

Escaldes-Engordany, 23 de juliol del 2012