• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

Furt de joies i objectes de valor en un domicili, detenció d’un home en relació a l’assumpte

  •   11/07/2012 16:40 
El dia 18 d’abril d’enguany, els nostres serveis tenen coneixement de la sostracció de diversos objectes de valor dins un domicili d’Andorra la Vella. En l’habitatge no s’observa cap indici de forçament en els accessos, essent el material desaparegut d’almenys divuit monedes de col·lecció d’or i dues de bronze, un braçalet, dos anells i dos parells d’arracades, totes les joies també d’or, material tot d’un important valor econòmic per determinar.

En l’enquesta iniciada per efectius del Grup de Delictes contra el Patrimoni de l’Àrea de Policia Criminal, els agents poden determinar que una part de les joies i monedes sostretes han estat venudes després dels fets en diversos establiments dedicats a la compra d’or.

Les investigacions culminen ahir 10 de juliol amb la detenció de la persona que hauria venut aquestes joies als establiments, un home espanyol de 53 anys d’edat resident al Principat, marit de l’empleada domèstica que treballa al domicili on es van produir els fets. De les investigacions posteriors és desprèn que presumptament aquesta parella s’hauria apropiat dels objectes, afavorits pel fàcil accés a l’habitatge per part de la dona que també ha estat implicada en l’assumpte, per posteriorment vendre el botí i treure’n profit econòmic.

El detingut ha estat posat a disposició judicial avui.

Escaldes-Engordany, 11 de juliol del 2012