• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

31/08/2009 17:00 hores, comunicat. Detingut un home com a presumpte autor de furts amb força a l'interior d'un centre d'ensenyan

  •   31/08/2009 17:00 

El dia 17/08/2009 es té coneixement d'una temptativa de furt amb força a l'interior d'un centre docent de Santa Coloma.

El dia 21/08/2009 es té coneixement del furt amb força d'una cartera amb diners (70 euros) a l'interior d'un bar d'Encamp.

En data 28/08/2009 es té coneixement d'un furt amb força a l'interior d'un local nocturn a la vila d'Encamp. També en la mateixa nit es constata en un establiment confrontant a l'anterior una temptativa de furt amb força.

Efectius de l'Àrea de Policia Criminal arran de diversos elements i indicis recollits en els llocs dels fets, determinen que estarien vinculats dirigint les investigacions vers un mateix autor, culminant amb el control d'un andorrà de 26 anys, veí d'Encamp i amb antecedents sobre fets similars.

De l'enquesta efectuada es desprèn que presumptament el detingut va accedir a l'interior del centre docent de Santa Coloma forçant amb un tornavís dues portes i intentant furtar el contingut d'una caixa forta, sense aconseguir-ho. Dies més tard va furtar una cartera de l'interior d'un bar d'Encamp, accedint a l'interior després de trencar un cadenat situat a una de les portes. Finalment durant la matinada del dia 28 dels corrents i en la mateixa parròquia, hauria forçat amb un estri contundent la porta d'entrada per accedir a l'interior d'un local nocturn i hauria sostret els diners del pot de les propines. Seguidament hauria intentat cometre un furt a l'interior d'un altre bar forçant una de les portes, sense arribar a aconseguir-ho. Tanmateix i en aquest darrer local (hores abans), hauria accedit a la cuina furtant una cartera.

L'interessat ha estat detingut i posat a disposició judicial

Escaldes-Engordany, 31 d'agost de 2009