• URGÈNCIES: 110
  • Télèfon: +376 872 000
  • Email: policia@policia.ad

Notícies

25/05/2009 17:07 hores. Quatre persones detingudes implicades en varis furts de mercaderia en establiments comercials

  •   25/05/2009 17:07 

El 23 de maig per la tarda, rebem l'avís que un home i una dona haurien furtat diversos productes en una perfumeria d'Andorra la Vella, marxant del lloc.

Es dóna avís immediat als diferents efectius de servei, i a les 18:33 hores agents de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana destinats a la frontera del Riu Runer controlen un turisme marca BMW model 530D amb matrícula francesa que marxava vers Espanya, i en que dos dels ocupants tenen similituds amb els autors.

Els ocupants han resultat ser dos homes de 47 i 43 anys d'edat i dues dones de 31 i 18 anys d'edat, tots de nacionalitat francesa no residents. En l'escorcoll realitzat al vehicle, s'ha trobat a l'interior 29 peces de roba, 12 productes de perfumeria, 7 cartrons de tabac, 6 accessoris d'higiene, una bossa de ma, un moneder, una bossa de viatge i un electrodomèstic, mercaderia tota amb les etiquetes extretes i presumptament furtada en diversos establiments d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, essent d'un valor total superior als 1.500 euros.

Segons les primeres investigacions, sembla que els quatre implicats haurien arribat al Principat el dia 22, actuant posteriorment en grup per tal de distreure els empleats i furtar la mercaderia esmentada en almenys cinc comerços. Als interessats també s'els ha decomissat una bossa condicionada per cometre sostraccions, així com unes petites tisores que portava un dels homes a la butxaca.

Els quatre han estat detinguts i posats a disposició judicial en el dia d'avui.

Escaldes-Engordany, 25 de maig del 2009.